ANTICUARIO INNOVADOR. Barcelona (2018)

Sembla una contradicció que per una botiga plena d'objectes i art amb historia s'hagi utilitzat un material innovador, però ens agradava aquest joc projectual. Aprofitem els avantatges d'un revestiment fenòlic amb nanotecnologia, antiditades, autoreparable, tacte suau... Per dissenyar un revestiment continu als murs que allotgen les prestatgeries, amagava les portes i camuflava una vitrina de seguretat. El color negre del revestiment intenta unificar tots els objectes mostrats.

També destaquen uns panells que be penjats als murs, be com a mampara, trenquen amb un to ataronjat l'espai i serveixen com a suport dels quadres de petit format i com a fons d'aparador. Els aparadors també es van treballar amb la idea de deixar veure l'interior caòtic de la botiga.

Per a reforçar la idea de discontinuïtat i caos, es va optar per una il•luminació tècnica amb alt rendiment i molt bona reproducció cromàtica a mode de taques, seguint l'encàrrec de la propietària, "que no volia una galeria d'art", on fes por d'entrar.

El paviment de sisal és una reposició del paviment existent, de vegades dissenyant cal descobrir que hi ha coses que funcionen molt bé i adoptar-les.

Aquest botiga situada al casc antic de Barcelona, que sembla que casi no s'hagi reformat i continua tenint caràcter i personalitat.