CRM - CENTRE DE RECERCA MATEMÀTICA
Bellaterra (2012)

Aportar vitalitat, entusiasme i color amb petites peces de mobiliari. Aquesta va ser la idea que vàrem proposar a la direcció del Centre de Recerca Matemàtica per a un vestíbul longitudinal i la resta de distribuïdors en dues plantes.

Es tractava d’apropar-nos a un espai de dimensions generoses per reinterpretar-lo. El vestíbul principal d’accés al CRM era un espai inhòspit malgrat la seva gran lluminositat i nosaltres voliem donar-li activitat i confort.

Intervenir en el caràcter de l’espai, equipar per convidar a utilitzar-lo i convertir-lo en el centre neuràlgic de l’experimentació i la interacció informal. Només amb un mobiliari atrevit el projecte busca equipar les tres plantes i organitzar l’espai sense interrompre la seva visió conjunta.

Els sofàs orgànics verds conviden a reposar, potser a fer la migdiada, les butaques com fulles promouen les reunions informals. Tot peces mòvils i lleugeres, col·locades de forma casual. Les pissarres, que combinen el negre i els vidres de diferents gammes de verds es situen estratègicament per permetre elucubrar i discutir. La barra de suport permet fer un mos entre colors i matemàtiques.