DISSENY INTERIOR MUT. Barcelona (2012)

Microcirurgia per a actualizar un habitatge.

El projecte d’interiorisme va consistir en posar al dia un habitatge construït el 1970. Després d’analizar detingudament l’espai i les seves possibilitats, la reforma va consistir en petits canvis que resolen les necessitats dels clients.

Segons el nostre criteri, la decoració existent de l’habitatge abusava dels miralls, tot i que ampliessin visualment l’espai el feia inhòspit. Per tant la nostra intervenció va consistir en eliminar-los i unificar els espais a través de l’ús del color, en aquest cas el color blanc.

La sala de grans dimensions s’uneix a través d’un gran forat a la zona del menjador, que funciona com a element de distribució.

El nucli de banys es va redistribuir amb precisió per a fer aparèixer un vestidor a l’habitació principal, i permetre un accés més fàcil al bany de les nenes, que es caracteriza per tenir el sostre rosa.

La cuina s’organitza en una illa central amb la placa d’inducció i la zona de treball. Funcionals armaris i calaixos defineixen l’espai i integra la galeria conviertint-la en despensa.

El disseny lumínic va consistir en introduir una peça de grans dimensions a la sala i jugar amb diferents tipus d’il·luminació: làmpades de peu, llums indirectes, llums fluorescents,... per tot el pis.