PIS SANTISU. Barcelona (2018)

Una parella jove, il•lusionada, alegre i divertida amb dues nenes petites ens encarreguen el disseny interior d'un pis històric al Poblenou després de veure un projecte del nostre estudi per a una amiga seva. Busquen una nova distribució de les habitacions per a respondre als seus variats horaris.

El nostre projecte es basa en treure partit de la potencialitat de l'espai, s'aprofita la redistribució per a integrar la cuina dins la sala d'estar i així participar de la llum del pati interior. També s'ha generat un bany més actual que comparteixen totes les habitacions.

Sostres alts, bigues de fusta i un paviment hidràulic són les característiques del seu pis actual. Les reduïdes dimensions, el seu únic inconvenient.

Agraïm aquesta confiança en el nostre equip.