SANTISU'S FLAT. Barcelona (2018)

An excited, happy, funny and young couple with two little girls contacted us to design the interior spaces of an historical flat at the Poblenou neighborhood after seeing a previous project for a friend of them by us. They are looking for a new distribution of the inner stances so they can cope better with their different schedules.

Our project is based on getting the best from the potentiality of space. We take profit of the new distribution by integrating the kitchen inside the living room thus participating from the inner patio. We also modernized the bathroom, being now shared by all rooms.

High ceilings, wooden beams and a traditional ceramic pavement are the main inputs of their current flat with its reduced dimensions being the only drawback.

It is always fulfilling to feel all this trust put on our team.